xpornplease.com pornjk.com porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com

Rockabilly Uncategorized

Collectif – Pin Up, Rockabilly Jurken en meer

fff fff fff fff fff

Collectif – Pin Up, Rockabilly Jurken en meer
In het Verenigd Koninkrijk wonen waarschijnlijk veel fans van de fifties en forties want er zijn veel leuke webshops met kleding in deze stijl die daar gevestigd zijn. Neem bijvoorbeeld Collectif.co.uk. Dit is een Britse webshop vol forties en fifties kleding voor vrouwen.

Alle foto’s met toestemming van Collectif
collectif logo

De pin up girl, de rockabella, de vintage fan en de forties fan kunnen er terecht voor al die mooie mode uit de jaren veertig en vijftig. Iedereen die zich weleens in forties of fifties kleding hult en bijvoorbeeld naar rockabilly feesten of andere events gaat waarbij je in stijl wilt verschijnen, doet er goed aan bij deze shop te gaan kijken want er zijn veel mooie en originele outfits bij elkaar te scoren!

Collectif maakt het je heel gemakkelijk om de juiste swing dress, wiggle dress of kokerrok te vinden want je kunt niet alleen op model zoeken maar ook op motief. Zoek bijvoorbeeld op kersen, luipaard of polkadots en je vindt alles met die print. Heel handig!

zum shop

De webshop van Collectif heeft een kleine maar brede en veelzijdige collectie met een ruim aanbod rockabilly kleding, zoals wijd fladderende cirkelrokken (waar je een petticoat onder kunt dragen en een paar ballerina’s erbij), swing trousers, capri pants en nog veel meer.

Ook zijn er blouses en rokken in hawaii stijl en ook de sailor look is goed vertegenwoordigd. Er zijn ook keurige, maar oh zo verleidelijke mantelpakjes; een paar stijlvolle pumps met naaldhak eronder en je bent onweerstaanbaar! Ga zelf maar eens kijken bij Collectif, ontdek de wondere wereld van de forties en fifties mode en maak je keuze uit het aanbod.

De liefhebster van pin up kleding zal blij worden van de shorts met hoge taille, de play suits oftewel speelpakjes en de verleidelijke ‘off the shoulder’ topjes in de stijl van Marilyn Monroe. Hoewel niet specifiek gericht op burlesque liefhebbers zal ook de burlesque danseres hier wel iets van haar gading kunnen vinden.

De website van Collectif nodigt uit tot shoppen en zal menig rockabella kunnen verleiden! De prijzen zijn heel redelijk en in de afdeling Sale vind je speciale koopjes. Collectif heeft ook leuke accessoires en sieraden om je outfit helemaal af te maken.